amuzzi winkel gent over ons

Over Amuzzi

Amuzzi is een verhaal dat eigenlijk meer als 30 jaar geleden is begonnen onder de naam Video Palace. Ondertussen heeft Video Palace onder de naam Amuzzi nog één megastore in Gent (Oost-Vlaanderen).

Oorspronkelijk videotheek in hart en nieren zijn we stilletjes aan gaan diversifiëren en uitbreiden naar een total entertainment store. Naast het meest complete aanbod van huurfilms, wordt vandaag ook een breed assortiment te koop aangeboden van films, games en duizenden aanverwante producten die thuishoren in de sfeer van entertainment @ home. We maken er ook steeds een sport van onze producten aan te bieden aan scherpe concurrentiële prijzen.

Precies dat assortiment wil Amuzzi online aanbieden. Amuzzi is online specialist in movies, games en zo veel meer. Amuzzi geniet een uitgebreide knowhow en productkennis en heeft over de vele jaren heen een beschikbare stock opgebouwd van tienduizenden films, games en collectables.

Uniek bij Amuzzi is ook een brede waaier van ex rental movies die te koop worden aangeboden: recente films die enkele maal verhuurd zijn geworden en na een aantal maanden aan super gunstige prijzen worden verkocht.
amuzzi collector shop over ons