icon

Achter de schermen

Amuzzi is een verhaal dat eigenlijk meer dan 30 jaar geleden begon en uitgroeide tot de grootste onafhankelijke videotheekketen in de Benelux.

Oorspronkelijk een videotheek in hart en nieren, hebben wij ons gediversifieerd en uitgebreid tot een "total entertainment store". Wij bieden het meest complete assortiment films, games en duizenden aanverwante producten die thuishoren in de entertainment @ home sfeer.

Wij maken er nu een sport van om onze producten tegen scherpe prijzen aan te bieden. Wij zijn een online en offline specialist in films, series, games, collectables, en nog veel meer. Amuzzi beschikt over een uitgebreide knowhow en productkennis en heeft in de loop der jaren een beschikbare voorraad opgebouwd van meer dan honderdduizend films, games en collectables, waarvan er vele niet meer op de reguliere markt verkrijgbaar zijn.

Geek Shop Izegem

Onze toonzaal in Izegem heeft een uitgebreid aanbod statues van premium formaat tot aan Funko Pop figurines.
Bezoek onze winkel en onze medewerkers helpen je graag!

DVD Outlet Winkel Izegem

Voor onze filmliefhebbers openen we elke zaterdag onze magazijn in Izegem. Breng een bezoek aan deze unieke aanbieding met een collectie van 50.000* tweedehandse films op DVD & Blu-ray

Een collectie van 30 jaar door Video-Palace *zolang de voorraad strekt, OP=OP
Deze site maakt gebruik van cookies om een geoptimaliseerde winkelervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies binnen ons privacybeleid.
Bedankt, je bent succesvol geabonneerd!
Dit e-mailadres is al geregistreerd