Verzendingen

Een artikel dat op voorraad is wordt onmiddellijk verzonden en ontvangt u binnen enkele werkdagen maximaal. Producten die niet bij ons op stock zijn op het moment van uw bestelling hebben een eigen aangeduide levertijd.
Vanaf €50 bieden wij een gratis verzending aan. Enkel geldig voor België & Nederland
Ja, dit is geen probleem, wij versturen naar alle EU landen.

Aangeboden producten

Ja, alle dvd’s en blurays die worden aangeboden op de webshop van Amuzzi zijn standaard Nederlands ondertiteld. Standaard zijn alle aangeboden versies in de originele taal gesproken, dus bijvoorbeeld Engels voor Amerikaanse producties, Frans voor Franse producties, enz. Indien u vragen heeft over andere talen (zowel gesproken als ondertiteld), aarzel niet, en stuur een email naar info@amuzzi.eu. We informeren u graag verder.
Amuzzi heeft toegang tot gigantische catalogi van film- en game relateerde merchandise. We proberen heel veel online te zetten, maar indien u op zoek bent naar een bepaald item dat u niet terugvindt op de webshop, stuur ons een mailtje naar info@amuzzi.eu, en we informeren graag of deze bestelbaar is!
Stuur ons een mailtje naar info@amuzzi.eu en we verifiëren onmiddellijk de informatie die indien nodig ook asap wordt rechtgezet.

If You Have More Questions

Quisque volutpat mattis eros