icon

Game, Film & TV-Show Merchandise

NIEUWE ARTIKELEN

Top Categorieën

TV & Films

Amuzzi brengt je het breedste assortiment film & TV merchandise. Ontdek hier Harry Potter gadgets of kantoor artikelen van Friends.

Shop nu

Game Merch

Geeky gadgets van je favoriete games! Vind spullen zoals Minecraft lampen, Playstation alarmen en Super Mario deurmaten.

Shop nu

Nieuw op voorraad

Onze magazijn en fysieke geek winkel breidt zich continu uit met het nieuwste merch & gadgets. Bekijk onze nieuwe voorraad.

Shop nu

Merchandise winkel in Gent met Film, TV & Game Merch

Amuzzi is jouw online en offline merchandise winkel. Je vindt hier het grootste assortiment aan merchandise dankzij onze 30 jaar film en spel expertise. De perfecte plek om je geek/nerd verzameling uit te breiden met een keuze van meer dan 10.000 spullen spullen van populaire franchises zoals Disney, Marvel, DC, Harry Potter, Star Wars, Anime en nog veel meer...

Als je op zoek bent naar een geschenk om aan een persoon te geven die zichzelf een nerd noemt, dan ben je naar het juiste adres gekomen.
Wij zouden je graag met jouw zoektocht willen helpen!

Bezoek onze fysieke merch winkel @ Ter platen 13, naast Kinepolis Gent.
Amuzzi

Jouw grootste merchandise winkel in België

Amuzzi is een verhaal dat eigenlijk meer dan 30 jaar geleden begon en uitgroeide tot de grootste onafhankelijke videotheekketen in de Benelux.

Oorspronkelijk een videotheek in hart en nieren, hebben wij ons gediversifieerd en uitgebreid tot een "total geek shop". Wij bieden het meest complete assortiment aan collectibles, films, merchandise en duizenden aanverwante producten die thuishoren in de entertainment @ home sfeer.

Wij informeren je graag over nieuwe releases en speciale promoties voor ons assortiment. Op deze manier kan je veel geld besparen op vele topmerken. Blijf op de hoogte door je hieronder in te schrijven voor de Amuzzi nieuwsbrief.

.com

Eenvoudig online merch kopen

Amuzzi beschikt over een uitgebreide knowhow en productkennis en heeft in de loop der jaren een voorraad van meer dan honderdduizend films, games & collectables opgebouwd. Waarvan er veel niet meer beschikbaar zijn op de reguliere markt.

We maken nu het een sport om onze producten uit te breiden. We bieden regelmatig premium en exclusieve producten met hoge kortingen aan in onze merchandise winkel. Daarnaast hebben we thematische aanbiedingen die perfect aansluiten op nieuwe films & tv-shows.

Merken

Wij bieden enkel officieel gelicenseerde producten aan

Terwijl wij onze producten uitbreiden, voegen wij ook regelmatig nieuwe topmerken toe. Zou je graag jouw favoriete merk toegevoegd zien? Neem dan contact met ons op.

Dit zijn een van ons meest populaire merken:

Pyramid International
Paladone
The Noble Collection
Half Moon Bay
Hole in the Wall
Marvel
DC Comics
Star Wars

Bekijk hier alle andere merken

Contact

Klantenservice elke dag beschikbaar

Wij hechten veel waarde aan onze klanten en vinden een goede service erg belangrijk. Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden bij de aanschaf van een nieuw collectible. Je bent ook van harte welkom in onze showroom te Gent.

België een beetje te ver weg? Bel ons op +32 9 224 42 88 of mail naar info@amuzzi.com.

Wij verzenden binnen heel Europa:

België: €5,99
Nederland: €5,99
Duitsland: €5,99
Frankrijk: €8,99
Denenmarken: €8,99

Andere landen worden aan de kassa berekend

Deze site maakt gebruik van cookies om een geoptimaliseerde winkelervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies binnen ons privacybeleid.
Bedankt, je bent succesvol geabonneerd!
Dit e-mailadres is al geregistreerd