Officiële Harry Potter Merchandise, Toverstaffen & Kleding – Amuzzi

Gratis verzending vanaf €50

✓ Enkel officiële licenties ✓ Achteraf betalen ✓ 30 dagen bedenktijd

Harry Potter Merchandise

682 artikelen
Deurmatten, Mugs, Spaarpotten en Gadgets
Bekijk meer

Harry Potter Toverstokken

133 artikelen
Displays, Character editions & Ollivanders wands
Bekijk meer

Harry Potter Figurines

244 artikelen
Funko Pops, Action figures en Statues
Bekijk meer

Harry Potter Kleding en Accessoires

385 artikelen
T-shirts, Rugzakken, Sjalen en Mutsen
Bekijk meer

Harry Potter Replicas

215 artikelen
Het Gryffindor zwaard, Nimbus 2000 en Triwizard Cup
Bekijk meer

Harry Potter Hufflepuff

79 artikelen
Huffelpuf schooluniform, Merchandise en Gadgets
Bekijk meer

Harry Potter Gryffindor

135 artikelen
Griffoendor schooluniform, Merchandise en Gadgets
Bekijk meer

Harry Potter Slytherin

95 artikelen
Zwadderich schooluniform, Merchandise en Gadgets
Bekijk meer

Harry Potter Ravenclaw

79 artikelen
Ravenklauw schooluniform, Merchandise en Gadgets
Bekijk meer

Harry Potter Merchandise

Ontdek hier alle Harry Potter toverstokken en figurines om te verzamelen. Voor de cosplayers is er ook een enorme keuze aan kleding en juwelen om samen te dragen met de schooluniformen van Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff of Slytherin! Meer dan 1000 geeky Harry Potter items te vinden op amuzzi. Merchandise en gadgets zoals sleutelhangers, deurmatten, bekers, mokken. Figurines & Statues: Magical creatures, action figures, sculptures of bendyfigs.

GRYFFINDOR

Griffoendor is een van de vier afdelingen op de toverschool Zweinstein uit J.K. Rowlings zevendelige boekenserie Harry Potter. De andere drie afdelingen zijn Zwadderich (Slytherin), Huffelpuf en Ravenklauw. De afdeling staat bekend om zijn dapperheid, ridderlijkheid, durf en moed en is gesticht door Goderic Griffoendor. Het afdelingshoofd is professor Minerva Anderling. Harry Potter en zijn vrienden Hermelien Griffel en Ron Wemel behoren tot deze afdeling.

SLYTHERIN

Zwadderich (Slytherin) is een van de vier afdelingen van Zweinstein uit J.K. Rowlings zevendelige boekenserie Harry Potter. De andere drie afdelingen zijn Griffoendor, Huffelpuf en Ravenklauw. De afdeling staat bekend om haar sluwheid, ambitie, leiderschap en trots en is gesticht door Zalazar Zwadderich. Zwadderich heeft de meeste Duistere Tovenaars voortgebracht. Heer Voldemort heeft zelf ook bij Zwadderich gezeten. Het afdelingshoofd was professor Severus Sneep tot juni 1997. Vanaf toen werd Hildebrand Slakhoorn het afdelingshoofd. Hij bekleedde deze functie al eerder, voordat Sneep afdelingshoofd werd.

RAVENCLAW

Ravenklauw (Ravenclaw) is een van de vier afdelingen van Zweinstein uit J.K. Rowlings zevendelige Harry Potterboekenserie. De afdeling staat bekend om zijn wijsheid en creativiteit en buiten het kader denken en is gesticht door Rowena Ravenklauw. Het afdelingshoofd is professor Filius Banning.

De locatie van de leerlingenkamer van Ravenklauw is, net als bij de andere afdelingen, geheim voor hen die niet tot Ravenklauw behoren. De leerlingenkamer bevindt zich in de Westertoren. Om in de leerlingenkamer te komen, moet je, in tegenstelling bij de andere afdelingen, een vraag beantwoorden in plaats van een wachtwoord te geven. Ravenklauw (Ravenclaw) is een van de vier afdelingen van Zweinstein uit J.K. Rowlings zevendelige Harry Potterboekenserie.

HUFFLEPUFF

Huffelpuf is een van de vier afdelingen op Zweinstein uit J.K. Rowlings zevendelige boekenserie Harry Potter. De andere drie afdelingen zijn Zwadderich, Griffoendor en Ravenklauw.De afdeling staat bekend om zijn harde werkers, geduld en trouw en is gesticht door Helga Huffelpuf. Het afdelingshoofd is professor Pomona Stronk.

De locatie van de leerlingenkamer van Huffelpuf is, net als bij de andere afdelingen, geheim voor hen die niet tot Huffelpuf behoren. De leerlingenkamer bevindt zich vlak bij de keukens. De toegang heeft de vorm van een stilleven, vergelijkbaar met het portret dat dienstdoet als ingang van de leerlingenkamer van Griffoendor. De kamer is warm en gezellig en lijkt in niets op de kerkers van Sneep. Hij is versierd met gele banieren en gevuld met grote luie stoelen. De slaapkamers zijn niet, zoals in de leerlingenkamer van Griffoendor, via een trap omhoog te bereiken, maar via ondergrondse tunnels die leiden naar ronde kamerdeuren.

TOVERSTOKKEN

Authentieke handgeschilderde toverstokken die zijn ontworpen als verzamelobjecten uit het Noble Collection. De toverstokken in de Harry Potter-boeken zijn gemaakt van hout en bevatten een kern. De kern van een stok is altijd van een krachtige, magische substantie. De meeste toverstokken zijn in het bereik van tussen de 22 cm en 35 cm. Hoewel er ook extreem korte toverstokken (20 cm en minder) en zeer lange toverstokken (meer dan 35 cm) bestaan, zijn deze uitzonderlijk zeldzaam. Voor wie zijn verzameling al is begonnen bieden wij ook zeer mooie displays aan zodat je jouw toverstakken op een mooie manier kan uitstallen.
Wij maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u een optimale ervaring te bezorgen.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Recent bekeken
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top