About Amuzzi

Amuzzi is een verhaal dat eigenlijk 30 jaar geleden is begonnen onder de naam Video Palace. Ondertussen telt Video Palace een 10tal winkels verspreid over West-Vlaanderen & Oost-Vlaanderen. Oorspronkelijk videotheken in hart en nieren zijn de winkels stilletjes aan gaan diversifiëren en uitbreiden naar total entertainment stores. Naast het meest complete aanbod van huurfilms, wordt vandaag ook een breed assortiment te koop aangeboden van films, games en duizenden aanverwante producten die thuishoren in de sfeer van entertainment @ home. We maken er ook steeds een sport van onze producten aan te bieden aan scherpe concurrentiële prijzen.

Precies dat assortiment wil Amuzzi online aanbieden. Amuzzi is online specialist in movies, games en zo veel meer. Amuzzi geniet een uitgebreide knowhow en productkennis en heeft over de vele jaren heen een beschikbare stock opgebouwd van tienduizenden films en games.

Uniek bij Amuzzi is ook een brede waaier van ex rental movies die te koop worden aangeboden: recente films die enkele maal verhuurd zijn geworden en na een aantal maanden aan super gunstige prijzen worden verkocht. Om ons aanbod te bekijken, ga naar Movies en klik rechts op 2de hands.

Bij Amuzzi kan je alle nieuwe game en film toppers die gereleased worden bestellen en reserveren voor releasedatum. Tegen releasedatum (datum waarop een film of game officieel in omloop komt) wordt je bestelling dan opgestuurd. Daarnaast is Amuzzi zich gaan toespitsen op een kolossale catalogus van budget films, zowel bij DVD als nu recent ook bij Blu-Ray. Wie graag een bibliotheek films van DE klassiekers aanlegt is bij Amuzzi aan het juiste adres: actie met de Van Dammes, Seagals en Stallones van deze wereld, toppers als Gladiator, Postman en American History X, leuke komedies als Love actually, the Break Up, Notting Hill en zoveel meer. Ook voor de kleinsten (icoon KIDS) onder ons groeit het aanbod van Amuzzi dagelijks: Black Beauty, Niko & de Vliegende Brigade en zoveel meer vind je terug in onze catalogus. Vaak zal je er ook filmtitels vinden die in de handel nergens anders nog te verkrijgen zijn, pièces uniques als het ware. Heb je vragen over een film waar je jarenlang naar op zoek bent? Stuur een mail naar [email protected] en wij zoeken voor je uit of die titel nog verkrijgbaar is! Is de catalogus te groot en kan je niet kiezen? Geen nood, laat je leiden voor de speciale aanbiedingen die je wekelijks via de nieuwsbrief ontvangt: voor jou stellen wij een cocktail samen van leuke films, spellen en film-gerelateerde producten aan de beste prijzen! Ook op onze Facebook en Twitter pagina’s kan je de nodige inspiratie opdoen en op de hoogte blijven van de laatste weetjes over Amuzzi.

Games maken ook reeds meer dan 15 jaar deel uit van ons assortiment. Je zal bij ons de laatste nieuwe toppers vinden maar we gaan ook breed in het assortiment. Is er iets onduidelijk in ons aanbod of wil je beginnen gamen, maar ben je niet zeker met welke console je dat wil gaan doen ? Aarzel niet en email ons op [email protected] voor advies. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en knowhow opgebouwd en zullen je beslist de nodige informatie kunnen verschaffen. Vergelijk onze prijzen met onze grootste game concurrenten op de markt en je zal overtuigd zijn: de games die Amuzzi aanbiedt zijn ijzersterk geprijsd. De games staan per drager onderverdeeld in PS4, XONE, PS3, DS, X360, PC, PSP, WII, PSVita en 3DS.

Hoe kies je nu de juiste drager die het beste bij jou past? Hier alvast enkele tips!

Microsoft met haar Xbox One en Sony met haar Playstation 4 staan vooral bekend voor de visuele kant bij nieuwe games. Bij andere consoles ligt de nadruk eerder op hoe het speelt, de gameplay genaamd, en op de innovatie. Vooral de consoles van Nintendo met de Wii en de 3DS staan hier om bekend. Voor alle bovenstaande dragers heb je aangepaste hardware-consoles nodig.

Voor een PC-spel heb je dan weer een computer nodig, liefst een snelle computer met een krachtige processor. PSP, PSVita, DS en 3DS zijn draagbare consoles en daarmee ook ideaal indien je veel reist met de trein of met de auto. DS en 3DS zijn voor de rest ook geschikter voor de jongsten onder ons. PSP en PSVita gaan de jonge en stoere jongens eerder bekoren. Wii is echt familie console. Playstation 3 of X360 zijn consoles voor de hardcore gamers onder ons! Ben je nog niet helemaal voorstander om je aankopen online te doen en ga je liefst nog eens snuisteren in de rekken vooraleer je beslist welke game of film je meeneemt naar huis? Geen probleem, ga langs in 1 van onze AMUZZI filialen : www.amuzzi.be/shops. We doen ook regelmatig nachtopeningen in bepaalde filialen wanneer een topgame uitkomt! Neem een kijkje in 1 van onze Amuzzi filialen en je vindt er uiteraard ook een breed assortiment van huurfilms in 1 van onze filialen. We beschikken over een catalogus van meer dan 25000 titels.

Klantentevredenheid wordt bij Amuzzi hoog in de vaandel gedragen. Over de jaren heen werd een klantenbestand van meer dan 200.000 opgebouwd, en we streven ernaar dit aantal elke dag te doen groeien. Heb je vragen, opmerkingen of leuke suggesties, laat maar komen, op [email protected].

Amuzzi beschikt verder ook over de meest complete catalogus van Series. Wanneer je op het icoon Series klikt krijg je een compleet overzicht van alle beschikbare series op de markt. Klik je dan verder op een bepaalde serie, dan krijg je een overzicht van alle seizoenen binnen deze serie. Je kan dan verder klikken op een bepaald seizoen om alle details ervan te lezen vooraleer je een bestelling plaatst. Vind je een bepaald artikel niet? Mail ons naar [email protected] Zoals eerder vermeld, 30 jaar lang ervaring, productkennis en knowhow, gecombineerd met een aanzienlijke stocks in onze fysieke winkels maken van Amuzzi een betrouwbare partner voor je online aankopen.

Vanuit het film- en game gebeuren is de vraag beginnen groeien naar hippe Collectables. Komt de laatste nieuwe Star Wars of Batman movie uit? Dan mag je er op rekenen dat je bij Amuzzi tientallen leuke hebbedingetjes zal vinden: Statues, Figurines, GSM of IPOD accessoires, koptelefoons en oortjes, USB sticks, Bobble Heads en Beeldjes, Posters, Sleutelhangers, Canvasses en zo veel meer. Ga een kijkje nemen en klik op de categorie COLLECTABLES. Wil je alles weten over Marilyn Monroe, Al Pacino of film in het algemeen? Wil je een complete encyclopedie over het fenomeen Star Wars? De strip lezen van de razend populaire Game Assassin’s Creed? Amuzzi heeft een groeiend aanbod van Comic Books! Bij Amuzzi vind je ook de laatste boeken van onze recente verfilmingen.

Verzendingskosten:

Je betaalt slechts een éénmalige verzendingskost van 1.9 euro, hoeveel je bestelling ook bedraagt (er zijn enkele uitzonderlingen). Je wordt steeds op de hoogte gehouden per email wanneer je bestelling goed is ontvangen en wanneer die is opgestuurd. Je kan steeds de status van de bestelling opvolgen op myspace.amuzzi.be.

Betaling:

Zoals eerder vermeld, 30 jaar lang ervaring, productkennis en knowhow, gecombineerd met een aanzienlijke stocks in onze fysieke winkels maken van Amuzzi een betrouwbare partner voor je online aankopen. Een 100% veilig betalingssysteem met Ogone biedt de klant verscheidene mogelijkheden tot betaling. Ook de wettelijke bedenktijd wordt uiteraard bij Amuzzi gerespecteerd. Voor meer info, klik op onze Algemene Voorwaarden.

Zoekmachine:

De zoekmachine van Amuzzi zit efficiënt en snel in elkaar. Bovenaan rechts heb je een search knop waar je eender wat kan intikken en opzoeken. Als je wat meer gericht wil gaan zoeken, dan druk je op 1 van de categoriën, bijvoorbeeld op Series, en daar tik je in het zoekveld uiterst rechts de serie in die je zoekt. De zoekmachine beperkt dan haar zoektocht tot de volledige serie-catalogus. Klik door op de cover van een product om in de detail van de serie gaan . Vanuit de detailfiche kan je doorklikken op winkelmandje om je bestelling af te ronden. Zo simpel is het!